Menu Sluiten

Totaalsystemen Voor Industrie

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Warmtepomp Installateur – Aanbod Warmtepomp Airco – Advies Warmtepomp Installateur – Verdelers Warmtepomp Airco – Info Over Warmtepomp Oplossingen – 

Wenst u meer info over totaalsystemen voor industrie kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Totaalsystemen Voor Industrie

Airconditioning | Verwarming | Ventileren | Warmtepompen | Airco | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totaalsystemen voor industrie

close nl en fr over phibo nieuws vacatures menu home producten service en diensten toepassingen sectoren contacteer ons home producten service en diensten toepassingen sectoren contacteer ons home toepassingen luchtgommen van hout luchtgommen van hout op vraag van de markt en op basis van de jarenlange expertise in kritische sectoren ontwikkelde phibo industries de luchtgomtechnologie. Heel wat gezinnen hebben houten salons keukens trappen etc. Die niet meer passen in hun moderne interieur totaalsystemen voor industrie specialisten Dat betekent echter niet dat deze meubels afgedankt moeten worden. Dankzij het luchtgommen krijgen deze een nieuwe hedendaagse look. De verf en of vernis wordt op een gecontroleerde manier verwijderd zonder de objecten te beschadigen. Maar onze luchtgomtechnologie beperkt zich niet uitsluitend tot hout. De toepassingen zijn nagnoeg eindeloos. Zo kan je o.a. Metaal ontlakken en ontroesten natuursteen reinigen graffiti verwijderen glas matteren etc. Om het potentieel van het luchtgommen maximaal te benutten hebbe.

phone europe phone asia language nederlands english welkom introductie bedrijfsactiviteiten kcs producten plafondsystemenwandsystemendeursystemenramencleanroom verlichtingdoorgeefkasten en luchtsluizeninterlocksystemenoverige producten referenties contact welkom welkom in de wereld van kcs cleanrooms karsten cleanroom systems kcs is een nederlands bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een wijd verspreid internationaal cleanroom bedrijf met activiteiten en fabrieken in nederland en azi. De geavanceerde technologie en het unieke concept van totaal systeem heeft van kcs een wereldspeler gemaakt in de cleanroom omgeving Wat betekent totaalsystemen voor industrie Kcs vestigde zich sinds begin jaren in china waar cleanroom technologie destijds nog redelijk onbekend was. Samen met de spectaculaire ontwikkeling in china werd kcs cleanroom een referentie merk in china. Recent heeft kcs een de fabriek geopend waar hoge gespecialiseerde kwaliteitsproducten gemaakt worden voor hyginische industrile omgevingen en de gezo.

Feiten over Totaalsystemen voor industrie

correduc het concept corrosie beheer de studie betrouwbaarheid kwaliteit arc composieten aw chesterton de oorsprong de ontwikkeling het resultaat de voordelen de producten toepassingen pulp en papier metaalnijverheid voeding en granen petrochemie elektrische centrales cement nijverheid waterbehandeling plastiek en glas diverse industrin informatie faq zoekfunctie disclaimer correduc bvba industriepark e spieveldstraat lokeren tel. .. Fax .. Infocorreduc.be petrochemie cavitatie tast rvs impeller aan vorige toepassing overzicht volgende toepassing industrie petrochemische nijverheid materieel dubbel zuigende waaiers van zeewater pompen met een diameter van . Mm. Stuks probleem deze waaiers zijn vervaardigd in een zeewaardig rvs. Tgv cavitatie zijn er na jaar werking gaten daarheen de vinnen gekomen. Er is geprobeerd deze waaiers op te lassen maar dit leidde tot.