Menu Sluiten

Integratie Koelsystemen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Warmtepomp Installateur – Aanbod Warmtepomp Airco – Advies Warmtepomp Installateur – Verdelers Warmtepomp Airco – Info Over Warmtepomp Oplossingen – 

Wenst u meer info over integratie koelsystemen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/

Ventileren | Warmtepompen | Airco | Verwarming | Airconditioning | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Integratie koelsystemen

toggle navigation home ons bedrijf blog contact oplossingen op maat van uw sector studies plaatwerk mechanish lassen integratie diensten projectbeheer fr en nl home care home care steel in care in de eigen werkplaatsen ontwerpt en produceert garnimetal op maat gemaakte elementen in roestvrij staal l amp l voor de farmaceutische sector en laboratoria voor biotechnologische industrieeumln voor de medische sector en ziekenhuizen en voor de gezondheidszorg zoals rusthuizen integratie koelsystemen zijn vaak gezocht Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan de strikte vereisten in deze toepassingsgebieden. Garnimetal komt aan al uw behoeften tegemoet met het hoge kwaliteitsniveau waarvoor we bekendstaan van dagelijkse gebruiksartikelen houders voor reageerbuisjes trechters leggers rekken roltafel.

skip to content home knx systeemintegratie energie beheer systeem knx opleiding contact algemene vragen menu home knx systeemintegratie energie beheer systeem knx opleiding contact algemene vragen knx installateur onze activiteiten als knx installateur algemeen iot domotica solutions is uwknx installateur voor alle smart building implementaties zoals o.a. schakelen en dimmen van de verlichting bediening van de zonneweringen bediening van de rolluiken en jalouzien automatisatie van de verluchting op basis van co metingen aansturen van de verwarmingsystemen individueel aansturen van de verschillende verwarmingszones vloer en wandverwarmingsystemen aansturen van koelsystemen zoals airco koeling op basis van fan coils plafo.

Informatie over Integratie koelsystemen

welkom wie zijn we portfolio wat doen we contact privacy policy welkom wie zijn we portfolio wat doen we contact documenten privacy policy hvacinstallaties utel bv over utel. Uw partner voor ontwerp installatie en onderhoud van sanitair en hvacinstallaties wie zijn we utel is een installatiebedrijf met meer dan jaar ervaring wenst u meer informatie over integratie koelsystemen We zijn gespecialiseerd in sanitair verwarming ventilatie airconditioning en gebouwbeheersystemen voor een veelheid aan sectoren. We beschikken over een hvac erkenning klasse en zijn een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf in brussel en vlaanderen. Onze missie samen met de klant worden de plannen uitvoerig besproken en zoeken we naar de meest efficinte duurzame en energiezuinige oplossing op maat. Alle nieuwste technieken voor zowel installatie als onderhoudsprojecten worden op de voet opgevolgd. Wat doen we we realiseren projecten van ontwerp tot de uitwerking van de installatie en we doen dit voor zowel priv industrie als de openbare sector zorginstellingen kantoren scholen distributiecentr.